Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ultimatum pentru pietari. Fara atestate de producatori nu mai au ce cauta in piete!

Putin peste 50% dintre comerciantii din pietele din Botosani au reusit sa obtina un atestat de producator. De la 1 mai, legea s-a schimbat, iar in locul certificatului de producator, pietarii trebuie sa obtina de la Primarie un atestat de producator si un carnet de comercializare. Comerciantii care nu au atestat nu au dreptul sa inchiereze o masa in piata.

Anul trecut s-a schimbat legislatia privitoare la modalitatea de a practica comert producatorii individuali, persoane fizice, in sensul in care trebuiau sa isi preschimbe acel certificate de producator cu un atestat de producator, la care se ataseaza un carnet de comercializare in care trebuie sa treaca in fiecare dimineata cantitatea de produse cu care vine la piata, iar la sfarsitul programului, cantitatea de produse ramasa. S-a lasat pe ultima suta de metri atat de catre producatorii individuali, cat si de catre administratiile publice locale care aveau obligatia sa emita acele documente. S-a ajuns intr-o situatie mai neplacuta in care o parte dintre producatorii individuali nu au putut sa isi reserve mese in piata pentru ca nu aveau atestatul respectiv.” a declarat Simion Drelciuc

Atestatul de producator si carnetul de comercializare se obtin de la Primaria Botosani, contra unei taxe in maxim 5 zile de la solicitare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express