Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un angajat al SC VICTOR CONSTRUCT SRL transportat de urgenta la Iasi. Vezi ce a patit

Ziua de munca s-a transformat in cosmar pentru un angajat al societaţii SC  VICTOR CONSTRUCT SRL BOTOŞANI.  In  data  de  14.01.2016  în jurul orelor 15.30, a avut loc un eveniment în care a fost implicat  numitul  IOAN F.,  cu  vârsta de  51  ani,  angajat al  societaţii SC  VICTOR CONSTRUCT SRL BOTOŞANI.

Muncitorul Ioan.F. se afla la punctul de lucru din localitatea Leorda, al societaţii sus menţionate şi efectua lucrări de betonare-egalizare la un cămin , împreună cu alţi 5 colegi. La terminarea lucrării, muncitorii au intenţionat să iasă din zona căminului aflat într-o groapă cu o adâncime de 4-5 metri, folosind o scară din lemn. La un  moment dat, o porţiune de pământ s-a desprins de sub ţeava de aducţiune împingând scara către interiorul gropii în care se aflau muncitorii . În cădere, scara l-a surprins şi lovit pe numitul  F.I. în zona capului şi a umărului drept. Întrucât acesta acuza dureri la  cap şi braţul drept, a fost transportat cu autoturismul societaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati  Botoşani în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind  diagnosticat cu fractură de  vertebră C7, la coloana cervicală, fiind transferat ulterior către Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, pentru investigaţii de specialitate.

Evenimentul va fi cercetat de către angajator  iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu prevederile Legii 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G.

          

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Un angajat al SC VICTOR CONSTRUCT SRL transportat de urgenta la Iasi. Vezi ce a patit

  1. Hosting

    Doar ca Dumbravi?a Investi?ii a preferat sa plateasca chiria pentru cele doua luni ?i i-a cerut furnizorului sa i?i ia utilajul, pentru a se face loc motostivuitorului de la Nem Construct. Cum se justifica aceasta decizie, care a cauzat un prejudiciu, cei 800 de euro plati?i degeaba pe cele doua luni vechiului furnizor?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express