Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un angajat al unui liceu, prins de jandarmi fumand in curtea scolii

Angajatul unui liceu din Botosnai, a fost prins in timp ce fuma in curtea scolii. Jandarmii care patrulau prin zona l-au identificat pe barbat si l-au amendat cu 100 de lei.

In primul semestru din anul scolar 2017-2018, jandarmii au asigurat ordinea si siguranta in incinta si in zonele adiacente a 11 unitati de invatamant.

În perioada analizată, personalul operativ al unităţii a acţionat în incinta şi în zonele adiacente instituţiilor de învăţămant din resposabilitate, cu un efectiv total, în medie, zilnic, de 11  jandarmi, constituiţi în echipe/patrule auto de intervenţie, care au acţionat pe traseele de afluire/defluire a elevilor şi personalului didactic, în intervalele orare în care încep sau finalizează activităţile didactice, având ca obiectiv prioritar prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la procesul de învăţămant. Din cadrul echipelor/patrulelor auto de intervenţie  de la nivelul subunităţilor de ordine publică s-a constituit un număr de 403 patrule cu 1217 jandarmi care au acţionat în zona instituţiilor de învăţământ, reieşind o medie zilnică de aproximativ 5 patrule.

În perioada octombrie – noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Botoşani s-a desfăşurat Festivalul Concurs Toamna Bobocilor, ediţia a XXIV-a, ce a presupus desfăşurarea a 10 spectacole la care au participat elevi de la liceele din municipiul Botoşani, unitatea noastră monitorizând buna desfăşurare a spectacolelor. Totodată, au fost asigurate măsurile de ordine publică la 3 spectacole Balul bobocilor organizate de liceele din municipiul Dorohoi şi oraşul Săveni.

În vederea completării şi întăririi dispozitivului de ordine publică, au fost planificate, organizate şi executate 3 acţiuni punctuale în zona instituţiilor de învăţămant preuniversitar din municipiul Botoşani. Pe timpul executării misiunilor de asigurare a climatului de ordine şi siguranţă publică în zona instituţiilor de învăţământ, în perioada analizată a fost constatat un număr de 12 contravenţii, din care 10 la Legea nr. 61/1991, 1 contravenţie la Legea nr. 349 din 2002 şi 1 contravenţie la O.U.G. nr. 55 din 2002, fiind aplicate 5 amenzi în valoare de 3550 lei  şi 7  avertismente.

Unităţile de învăţămant din responsabilitatea unităţii sunt prevăzute cu amenajări şi mijloace tehnice care asigură un grad sporit de siguranţă, respectiv sunt împrejmuite cu gard, zona este ilumintă public, sunt asigurate permanent cu pază umană şi sunt dotate cu sistem de supraveghere video în interior şi pe exterior.

Pentru semestrul II al anului şcolar 2017/2018, inspectoratul va organiza campaniile Şcoala în siguranţă! în perioada 05-09.03.2018, Adolescenţă fără delincvenţă! în luna aprilie şi Fii conştient, nu dependent! în luna mai.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express