Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un consilier local propune ca Primaria sa se indatoreze cu inca 30 MILIOANE. Vezi pentru ce

 

Primaria Botosani a contractat de-a lungul anilor numeroase credite bancare pentru dezvoltarea municipiului. Consilierul local Eugen Turcanu a propus accesarea unui nou imprumut bancar in suma de 30 milioane pentru finalizarea teatrului si parcului de agrement Cornisa. Acelasi consilier a cerut primarului si o refinantare a creditului contractat de la IFC pe motiv ca dobanda este prea mare.

Solicit domnului primar sau delegatilor domniei sale sa intreprinda urgent demersuri pentru realizarea unei refinantari pentru creditul luat de la IFC, celebrul credit contractat de dumnealui in anul 2013 in care a fost mandatat personal sa negocieze, cu o dobanda fixa de 7,32%  o povara imensa pe umerii municipalitatii. De asemenea, grupul de consilieri PNL va vota cat mai urgent posibil pentru un imprumut de 30 de milioane de lei pentru a continua finantarea pentru teatru si pentru a finaliza zona de agrement Cornisa. Teatrul nu poate sa ramana in stadiul in care este acum.” a spus Eugen  Turcanu, consilier local

Primarul a specificat faptul ca s-au facut deja demersuri pentru o refinantare a creditului la IFC iar pentru contractarea unui nou imprumut ar fi nevoie de cateva luni doar pentru verificari si analize financiare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express