Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un milion de euro a trecut pe sub nasul Consiliului Judetean. CJ-ul i-a pierdut

Finantare ratata din cauza contestatiilor 

 

Consiliul Judetean a pierdut finantarea nerambursabila pentru un proiect privind implementarea registrului agricol electronic pentru 15 comune. Ghinionul s-a produs din cauza contestatiilor.

Consiliul Judetean a depus trei proiecte, unul a fost respins din faza initiala, doua s-au aprobat iar unul dintre ele a fost pierdut. Si asta din cauza firmelor care s-au inscris la licitatie iar dupa desemnarea societatii castigatoare au depus o multime de contestatii, blocand astfel procedura de implementare si implicit pierderea banilor, 1 milion de euro.

Unul dintre cele doua proiecte a intrat in implementare iar cel de-al doilea, ca urmare a contestatiilor repetate, practic am fost in situatia in care am putut incheia contractul pe 12 iunie, ori perioada la care trebuia sa se finalizeze proiectul era 13 iunie. Cel care a castigat a renuntat la contract si s-a inchis proiectul. Era vorba de implementarea registrului electronic. Am avut cele mai bune intentii dar legea achizitiilor publice are prea multe disfunctionalitati.” a precizat Gheorghe Sorescu, presedinte Consiliul Judetean

Departamentul de accesare a proiectelor europene din cadrul Consiliului Judetean va incerca si la anul sa depuna proiectul in vederea finantarii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express