Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un nou bloc ANL la Botosani! Pentru cine se construieste

Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.) parcurge o nouă etapă în procesul de realizare, la Botoșani,  a obiectivului de investiții:  Construcții de locuințe pentru tineri – specialiști în sănătate, destinate închirierii, prin Programul ANL.

În acest sens, în data de 17 octombrie 2017, se intenționează postarea, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), de către ANL București, a serviciilor de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul sus-menționat, situat în  Str. Stefan cel Mare nr.39, din municipiul Botoșani.

Consiliul Județean Botoșani se va preocupa de Proiectare si execuție lucrări ce privesc Utilitățile (inclusiv branșamente) și dotările tehnico-edilitare (apă, canalizare, energie termică, electrică, gaze , telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi, împrejmuire) până la limita exterioară a perimetrului destinat construcției de locuințe.

Consiliul Județean Botoșani, urmare  solicitărilor Spitalului Județean Botoșani, și conform corespondenței purtate cu Agenția Națională pentru Locuințe, a propus  construirea, pe terenul disponibilizat în strada Ștefan cel Mare, a 40 de unități locative (apartamente) finanțate și executate în două etape. În prima etapă vor fi finanțate 20 de unități locative (apartamente), într-un bloc cu regim de înălțime S+ P +3 E, care va cuprinde apartamente cu una și două camere,  pentru care termenul estimat de realizare este finalul anului 2018.

”Realizarea obiectivului de investiții respectiv ( Construcții de locuințe pentru tineri – specialisti în sănătate, destinate închirierii, prin Programul ANL) la nivelul județului Botoșani ar constitui un motiv în plus pentru a stimula tânăra generație de medici să profeseze în cadrul Spitalului Județean de Urgență ,,Mavromati”. Consider că deficitul de medici trebuie acoperit iar a le oferi o locuință poate constitui o motivație suplimentară de a reveni sau de a se stabili la Botoșani. Totodată, apreciem că implementarea acestui proiect va duce la dezvoltarea sectorului construcţiilor şi totodată, la  producţia de bunuri şi servicii, prin crearea de noi locuri de muncă atât pe durata executării lucrărilor de construcții, cât și după punerea în folosință a obiectivului”, a declarat  Costică Macaleți – președinte al Consiliului Județean Botoșani.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express