Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un of adanc al lui Dumitru Zmau:” In 2012-2014 a fost jefuiala la Consiliul Judetean”

 

Consilierul Judetean Dumitru Zmau a avut astazi o revelatie, referitoare la activitatea Consiliului Judetean.

Timp de aproape 4 ani, atat cat tine mandatul unui consilier judetean, Zmau s-a simtit in intuneric. Si asta din cauza raportului Curtii de Conturi referitor la acivitatea CJ. S-a facut risipa pe bani publici, cu aprobarea consilierilor, iar Zmau regreta acum ca nu a deschis mai bine ochii si a aprobat proiectele propuse in mandatul lui Florin Turcanu.

A fost o jefuiala toatala in 2012-2014 si sa vedem cine raspunde pentru ca am vazut semnaturile dumneavoastra, celor carora le-au fost aduse la cunostinta si nu ati avut obiectii, inseamna ca lucrurile asa stau, nu exista contestatii din partea nimanui sis a vedem cine o sa recupereze sumele de bani care s-au dus din banii comunitatii. Ma simt vinovat si daca o sa am de tras ceva, cel putin mora daca nu pecuniar, pentru ceea ce s-a intamplat aici, pentru ca si eu am lucrat in cadrul unei structure, dar daca in urma unui audit ma faceam vinovat de incalcari ale legii eram de mult unde trebuie.” a delcarat Dumitru Zmau, consilier judetean

A incercat sa-i aline oful Gheorghe Sorescu care a precizat ca s-au luat masurile necesare si s-au contestat toate imputarile Curtii de Conturi.

La toate masurile s stabilite de Curtea de Conturi este o procedura, o parte au fost deja contestate pe linie administrative. La toate contestarile care au fost nu exista niciun fel de chestiuni de natura penala.” a precizat Gheorghe Sorescu, presedinte Consiliul Judetean

Dumitru Zmau a solicitat desbatererea raportului Curtii de Conturi intr-o viitoare sedinta de Consiliu Judetean.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express