Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un primar din Botosani laudat de prefect. Vezi de ce

 

Fondurile guvernamentale, bugetul propriu, dar şi mâna de gospodar a primarului Relu Târzioru au transformat vizibil Săveniul de altădată într-un orăşel curat, asfaltat şi cu şomajul aproape de zero.

Invitat de edilul şef, prefectul Costică Macaleţi a vizitat joi, 8 octombrie, oraşul Săveni, constatând la faţa locului că mare parte din şantierele deschise în acest an se apropie de final. Cca 12 km de asfalt proaspăt turnat au modernizat toate căile de acces de interes local, dar şi ieşirile către localităţile Bodeasa, Bozieni, Chişcăreni, Petricani şi Drăguşeni.

Fără a fi modest, Relu Târzioru a explicat că asfaltările le-a făcut în cea mai mare parte din bugetul propriu al oraşului, dorind să ridice standardele de viaţă ale oamenilor.

„Nu există nicio parcare în oraş neasfaltată, nu există niciun loc în oraş fără con de lumină. Anul acesta am vrut să rezolvăm problema drumurilor, mai lucrăm încă la trotuare, acolo unde trebuie. Primăria este la zi cu facturile către furnizori şi constructori, toate astea realizându-le după ce am plătit şi o datorie publică de 35 de miliarde de lei vechi, pe care o avea oraşul când am ajuns eu primar.”, spune edilul săvinean.

Pe lângă modernizarea rutieră, locuitorii din Săveni vor avea parte şi de alte investiţii menite să ridice confortul urbanistic. Un complex cultural multifuncţional, ce va fi folosit ca cinematograf, sală de spectacole şi săli de conferinţe, este acum realizat din fonduri guvernamentale. Costurile se ridică la aproximativ 1,8 milioane de lei, sumă acordată de Guvernul României pentru transformarea vechiului cinematograf din Săveni într-un centru de divertisment cu o capacitate de peste 200 de persoane. Conform spuselor primarului, construcţia va fi gata de funcţionare până la sfârşitul anului.

Graţie celor 7 fabrici de confecţii, întreprinzătorilor din industria laptelui, dar şi a şantierelor deschise aproape permanent de către primărie, oraşul Săveni se poate lăuda că nu are şomeri. Şi pentru că poate atrage forţă de muncă şi din comunele alăturate, primarul Relu Târzioru a inclus în proiectele investiţionale şi locuinţele ANL. Un astfel de imobil, cu 19 apartamente se construieşte în prezent pe strada Sbl. Filipescu,. Lucrările vor fi gata cel mai probabil în aprilie 2016.

„Vă felicit, domnule primar, pentru modul în care ştiţi să rezolvaţi problemele Săveniului. Ştiţi şi să vă lăudaţi, dar recunosc că aveţi cu ce.”, i-a spus prefectul Costică Macaleţi primarului de Săveni, la finalul vizitei.

 

COMUNICAT DE PRESA

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express