Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un primar din judet a rabufnit: „Stau cu mortul in casa”

 

Un primar din judet si-a iesit astazi din fire. Primarul are in comuna o investitie de milioane de euro dar nu are cine sa o exploateze.Primarul de la Stauceni, Cozmin Epuras a atras fonduri europene inca din 2010, a tras in comuna peste 50 de km de retea de canalizare si a construit doua statii de epurare. Problema este ca nu are personal autorizat, iar Primaria nici nu are dreptul sa exploateze lucrarea. Teoretic, de administrarea retelei de canalizare ar fi trebuit sa se ocupe Nova Apaserv. Colac peste pupaza, operatorul de apa nu a avut suficienti angajati si nu a putut opera. Primarul a ajuns in culmea disperarii. O perioada de timp a utilizat una din statiile de epurare, dupa ureche, doar pentru ca locuitorii din comuna sa aiba canalizare. Acum, vrea insa sa receptioneze si cea de-a doua lucrare in suma de 2 milioane de euro, doar ca sistemele sunt mult mai moderne si nu are cum sa le foloseasca. De aceea astazi, in cadrul Adi Aqua a cerut sprijin de la Nova Apaserv, care de altfel are obligatia sa preia reteaua.

Eu ma tem sa o preiau. Din 2010 am receptionat-o si suntem in 2016. Stau cu mortul in casa, eu nu pot sa incasez, Curtea de Conturi mi-a imputat energia electrica de la statia de epurare. Am trimis un camion de documente la Nova Apaserv. Cine verifica atatea documente? S-a anuntat acum ca se angajeaza la Nova Apaserv. Iar se umple birourile alea si mai trebuie o Tratoria. Eu nu pot sa fac receptia pentru ca in momentul in are fac receptia constructorul mi-o lasa in brate. Acum serviciul de canalizare este gratis, nu am voie sa incasez, mi-a imputat Curtea de Conturi 57 000 lei deja.” a spus Cozmin Epuras, primar Stauceni

La intalnire a fost prezent si directorul Nova Apaserv, Gabriel Carlan care a dat asigurari ca va prelua reteaua de apa. Spusele lui sunt intarite si de presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu.

Am depasit faza numai de vorbe si suntem oameni seriosi. Singura conditionalitate a operatorului de apa a fost ca in comisia de receptie sa faca parte si doua persoane de la operator. Exista precedent, este adevarat  dar acum s-au facut angajari la Nova Apaserv si exista suficient personal ca sa se preia reteaua. Si maine daca se face receptia operatorul de apa preia.” a spus Sorescu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express