Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un primar din judet vrea sa faca locuinte pentru profesori in statiile meteo dezafectate

Sunt dascali care fac naveta zeci de km pentru a reusi sa-i invete carte pe copiii din mediul rural. La ei s-a gandit o primarita din judetul Botosani si vrea sa le amenajeze locuinte in care sa poata ramane pentru a-i scuti de greutatea navetei. Nu are suficiente resurse pentru a le construi de la temelie dar s-a gandit la o improvizatie: dispune in comuna de cateva statii meteo care nu mai sunt folosite si ar putea amenaja in ele camere.

Este vorba de primarul comunei Rauseni, Maria Jijie care a facut in urma cu ceva vreme o solicitare la Sistemul de Gospodarire a Apelor ce are in administrare aceste statii.

Vineri, in cadrul unei intaliri, la Prefectura primarita de la Rauseni a intrebat din nou in ce stadiu se afla discutiile privind predarea acestor statii.

“Care este situatia fostelor cladiri apartinand statiilor meteo? Ni s-au cerut si anul trecut, ni se cer si anul acesta niste doucmente in vederea incheierii protocolalelor de predare-primire catre primarii. Ele sunt momentan dezafectate, expuse degradarii. As vrea sa fac niste locuinte sociale pentru domnii profesori care fac naveta.” a spus Maria  Jijie, primarul comunei Rauseni

Seful de la Sistemul de Gospodarire a Apelor, Mmihai Arosoaie a precizat ca documentele sunt la Bucuresti unde urmeaza a fi luata o decizie.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express