Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un vis devenit realitate: Gradinita europeana la Lozna

Andrei Dolineaschi și Doina Federovici au inaugurat prima grădiniță la standarde europene din comuna Lozna

Parlamentarii PSD Botoșani Andrei Dolineaschi și Doina Federovici au inaugurat ieri, 15 septembrie a.c. prima grădiniță la standarde europene din comuna Lozna.

În urma demersurilor pe care le-am făcut în ultimii trei ani împreună cu colegii mei parlamentari la Ministerul Dezvoltării, am reușit să finalizăm și să deschidem prima grădiniță modernă pentru copii din comuna Lozna. Mulțumesc domnului ministru Liviu Dragnea și premierului României, Victor Ponta pentru că au alocat bani din Fondul de Rezervă al Guvernului pentru această unitate de învățământ, care le va permite preșcolarilor să  învețe în condiții civilizate“, a declarat secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

Investiția pentru o nouă grădiniță în comuna Lozna a început în 2011, însă construcția s-a oprit din cauza lipsei de fonduri. În 2012, după ce situația a fost prezentată la Ministerul Dezvoltării de către parlamentarii PSD din Botoșani, Guvernul a plătit 5,5 miliarde de lei vechi pentru realizarea construcției grădiniței și dotarea acesteia cu necesarul didactic și auxiliar pentru desfășurarea activității a trei grupe de copii.

Sunt mândră că am reușit să deschidem astăzi prima grădiniță la standarde europene din comuna Lozna. I-am promis domnului primar în 2012 că vom realiza această grădiniță și acum ne-am îndeplinit acest angajament“, a declarat vicepreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

gradinita lozna 2  gradinita lozna

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express