Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Val de angajari la Nova Apaserv. Vezi detalii

 

Zeci de angajari urmeaza sa se faca la Nova Apaserv pana la sfarsitul acestui an. Conducerea societatii a cerut Consiliului Judetean sa aprobe bugetarea pentru 146 de posturi. Sefii judetului au aprobat insa doar 60.

Am ajuns la un numitor comun. Le voi permite sa faca angajari in anul 2015 strict pentru obiectivele pe care le dau in functiune anul acesta si pe retelele pe care le-au preluat de la unitatile administrativ teritoriale. Initial ei au propus si pentru ce vor face in 2016 dar nu au fost deacord sa bugetam.” a declarat Radu Judele, administratorul public al Consiliului  Judetean

In prima faza se vor face 60 de angajari, urmand ca numarul lor sa creasca anul viitor.La Nova Apaserv se vor face angajari pe functiie de ingineri, muncitori, personal pentru compartimentul de achiziti publice, urmarire si promovare a proiectelor.Posturile vor fi ocupate pe baza de concurs.

Nu imi permit in prima faza sa fac asa multe angajari, dezechilibrez ce am construit pana acum.Vom anagaja cinci ingineri si personal cu studii medii: operatori hidraulici, electricieni,casieri ca sa putem incasa in zonele preluate, respectiv statia de tratare Stefanesti, zona Mihai Eminescu unde s-a preluat reteaua de apa si canal. S-a preluat, Ungurenii, s-a preluat Mihalasenii. Urmeaza Durnestii cu extindere retea. Am la ora actuala zone cu un singur casier la 1500 de abonati.A declarat Gabriel Cirlan, director Nova Apaserv

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express