Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Val de nemultumiri de la primarii din judet

 

Mai multi primarii din judet si-au varsat oful la Consiliul Judetean. Sefii de comune sustin ca fondurile alocate la inceputul anului de la Ministerul Dezvoltarii sunt insuficiente. In unele comune s-au demarat lucrari de reabilitare a drumurilor, iar ulterior s-a constatat ca nu au cu ce sa le finalizeze. Un exemplu concret este  o primarie care a inceput reabilitarea unui drum in valoare de 1,8 milioane de lei, iar de la Minister s-au alocat doar 400 000 lei.

Seful judetului a punctat faptul ca se vor face memorii si va merge la Bucuresti la Ministerul Dezvoltarii pentru suplimentarea sumelor.

Vreau sa va spun ca am semnale cel putin de la doua trei primarii, stadiul de  executie a lucrarilor care au fost contractate depasesc sumele care au fost alocate prin OUG 28. Vom gandi cel putin o discutie cu domnii primari sa avem niste documentatii, iar dupa tot ce se pare, undeva in iunie va fi o noua alocare de sume. O sa facem niste memorii, o sa merg la Ministerul Dezvoltarii punctual, pe primariile unde sunt lucrari. Va dau un exemplu, o primarie unde s-au repartizat 4 miliarde, dumnealor spun ca au deja lucrari de 18 miliarde. Inclusiv constructorul nu cred ca este intr-o situatie foarte buna. O sa incercam sa avem aceste memorii in mai si in iunie sa solicitam sume mai mari decat cele care ne-au fost alocate.” a spus presedintele CJ Gheorghe Sorescu

Consiliul Judetean a solicitat de la Ministerul Dezvoltarii 20 000 000. Ministerul  a facut repartizarile, si s-a primit doar jumatate din suma pentru investitiile care sunt deja in derulare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express