Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vara aceasta, există PATRU ZILE în care şoferii români vor putea fi traşi pe dreapta dintr-un alt motiv decât o amendă. Ce li se va cere

Şoferii care circulă pe drumurile naţionale în lunile iunie şi august ar putea fi traşi pe dreapta, în patru zile deja stabilite, şi rugaţi să răspundă la câteva întrebări.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a anunţat că va realiza un studiu de circulaţie numit „Ancheta de circulaţie origine-destinaţie”. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că studiul de circulaţie va fi organizat în zilele de 10, 17, 24 iunie şi 19 august 2015.

„Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenţilor de trafic în scopul orientării investiţiilor, alocarea bugetelor şi ajustarea strategiilor de dezvoltare. Acţiunea se va desfăşura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga reţea de drumuri naţionale din România”, potrivit CNADNR.

În aceste puncte vor fi echipe de recenzori şi agenţi de circulaţie care vor invita conducătorii de vehicule pe o banda de rezervă – acostament sau banda I-a – şi le vor adresa un set de întrebări. Ei vor fi întrebaţi despre originea plecării în cursa (ex.: Bucureşti, Zalău), destinaţia cursei (ex.: Suceava, Budapesta), ruta (ex.: Bucureşti – Piteşti – Sibiu – Deva – Arad – Nădlac), scopul călătoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri), pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii, pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

CNADNR a precizat că datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de înmatriculare – identificare nu vor fi înregistrate.

„Menţionăm că întrebările vizează direcţiile de deplasare, scopul deplasării, natura transportului, informaţiile solicitate fiind complet anonime”, conform unui comunicat al CNADNR.

Recenzorii vor purta ecusoane şi vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite.

„Fiind vorba despre o acţiune de interes public, CNADNR SA roagă conducătorii de vehicule să colaboreze cu recenzorii astfel încât ancheta să se desfăşoare în condiţii optime şi într-un timp cât mai redus”, se mai arată în comunicatul companiei.

Sursa-Gândul.info

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express