Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vara aduce o veste extrem de proasta pentru soferii neglijenti! Revine blocarea si ridicarea autoturismelor

Reprezentantii Primariei lucreaza de zor la un nou regulament privind administrarea parcarilor cu plata. Peste cateva luni va reincepe la Botosani ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar iar in plus se va trece si la relocarea autovehiculelor care blocheaza caile de acces.

Dupa finalizarea regulamentului, acesta va fi pus in dezbatere publica iar apoi va fi aplicat de societatea Eltrans. Societatea condusa de Paul Smit se va ocupa de blocarea si ridicarea autoturismelor.

“Suntem in perioada de elaborare a documentatiei prin care stabilim regulamentul in ceea ce priveste gestionarea parcarilor cu plata, ridicarea autoturismelor si relocarea lor. Am facut un amendament prin care sa relocam masinile pentru situatii de urgenta, sa le relocam pe o raza de 100-200 de metri in jurul punctului de unde a fost ridicata masina atunci cand au solicitat pompierii, ambulanta, interventii edilitare. Este un aspect pe care l-am introdus.  In acest moment punem in acord legislatia cu Hotararile de  Consiliu  Local. Ttransferam activitatea la Eltrans, am facut un studiu de oportunitate in acest sens. Vor prelua parcometrele si bunurile pe care le-am achizitionat de la HSR, vom ridica masini la solicitarea Politiei, vom ridica masina abandonate, am transmis colegilor ca imi doresc sa putem ridica si masinile care au suferit accidente si au ramas pe trama stradala si produc un disconfort. ” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Viceprimarul a precizat ca se doreste si un parteneriat intre Eltrans si agentii economici privati, in sensul in care acestia sa apeleze la Eltrans in vederea ridicarii masinilor contracost.

Ridicarea efectiva a autoturismelor ar putea incepe in luna iulie.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express