Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vara grea pentru jandarmii botosaneni! S-a intervenit in forta

În perioada 01 iunie – 15 septembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a  executat 2433 de misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, la care au participat un număr de 3850 jandarmi şi a executat 22 de acţiuni punctuale în zone operative, la care au participat un număr de 106 jandarmi.

Cu ocazia organizării în spaţiul public a unor manifestări cu participare numeroasă, au fost organizate şi executate 178 misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei la care au participat 778 jandarmi. De asemenea, în această perioadă au fost organizate misiuni cu prilejul desfăşurării alegerilor locale parţiale în comuna Vlăsineşti, precum şi cele prilejuite de cele două sesiuni ale Bacalaureatului sau cele cu ocazia Evaluării Naţionale a elevilor de clasa a VIII-a.

Jandarmii au participat la 59 de misiuni în cooperare cu alte instituţii, din care 32 de misiuni cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, iar diferenţa cu alte instituţii ( organe judecătoreşti, silvice, piscicole, Inspectoratul Teritorial de Muncă, DNA etc. ) şi au pus în aplicare 77 de mandate de aducere.

I.J.J. Botoşani a răspuns la diferite solicitări făcute de cetăţeni prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau alte apeluri în 103 situaţii, la care au intervenit 370 jandarmi, timpul de reacţie fiind cel prevăzut de procedurile specifice.

Cu ocazia acestor misiuni, efectivele de jandarmi au întocmit un număr de 53 acte de sesizare ale a unor infracţiuni, cu 64 de autori identificaţi şi  au aplicat 1173 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 318585 lei.

În cadrul misiunilor executate în sistem integrat, în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, au fost constatate un număr de 56 de infracţiuni.

În această perioadă, principalele manifestări din spaţiul public cu ocazia cărora au fost organizate misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei au fost cele ocazionate de sărbătorirea zilelor unor localităţi, specifice sezonului estival, hramuri bisericeşti, festivaluri de muzică populară şi alte manifestări cu caracter cultural-artistic.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express