Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vecinii din alte judete isi fac vize de flotant la Botosani si aglomereaza Serviciul Permise

Botosaniul a devenit destinatia preferata a cetatenilor din judetele invecinate pentru obtinerea permisului de conducere. Tot mai multe persoane din alte orase se prezinta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor pentru sustine examenul.

S-a ajuns in situatia in care, la o adresa din Catamarasti Deal, Strada Magnoliilor, sa fie peste 10 persoane cu viza de flotant acolo.

Cetatenii din alte orase aleg sa fie examinati la Botosani pentru ca in orasele din care provin timpul de asteptare pentru examinate este mult mai mare. Examinarea acestor persoane nu face decat sa aglomereze si mai mult activitatea angajatilor de la  Serviciul Permise.

Danut Ciubotaru, Seful Serviciului Permise le-a reprosat instructorilor auto cu care a avut o intalnire vineri, la Institutia Prefectului, ca primind cursanti si din alte judete aglomereaza excesiv activitatea Serviciului Permise.

“Nu  putem transforma Botosaniul sa examinam toata tara. Martea trecuta am avut sapte  candidati veniti de la Suceava, de la Iasi, joi am avut alti sase din alte judete. Un om il faci in doua zile, un examinator blocat.  Toata zona Harlaului , Scobinti, Deleni, vin la Botosani. Nu stiu cum obtin vizele, este perfect legal, eu nu zic nimic. Sunt aceleasi societatati comerciale, va pot spune la orice ora cati oameni a adus fiecare instructor. Si daca ii intrebi la un moment dat ai stat vreo ora la respectiva locatie vor spune nu si atunci cum ti-ai facut viza? In goana dupa bani ne blocati si pe noi si blocati si un judet intreg. ” a precizat Danut Ciubotaru, sef  Serviciu Permise

Daca afluxul de cetateni din alte orase va creste, se preconizeaza ca in lunile martie-aprilie activitatea va fi blocata pentru ca verificarea acestor cursanti presupune un procedeu mai minutios.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express