Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Verificari intense! Sute de botosaneni s-au sustras de la plata taxei de salubritate

Pentru a face economie, sute de botosaneni au preferat sa se sustraga de la plata taxei de salubritate care se achita la Directia de Taxe si Impozite Locale. Pentru a-i depista pe cei care nu declara numarul real de persoane dintr-o locuinta, Primaria a demarat verificari in toate blocurile din municipiu iar pana acum s-au depistat sute de persoane care nu apareau in evidenta ca platitoare a taxei de salubritate.

In urma verificarilor, persoanele depistate au fost puse la plata.

“Pana la data de 24 aprilie s-a realizat o verificare incrucisata a numarului de persoane declarate la asociatiile de proprietari cu numarul de persoane declarate la taxa de salubrizare la un numar de 30 de asociatii de proprietari. S-au depus declaratii suplimentare pentru un numar de 668 de persoane si s-au inregistrat datorii suplimentare in valoare de 190 818 lei, din care 103 444 ldi debite si majorari de intarziere aferente anilor precedenti si 83 374 lei debite aferente anului curent. ” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Pana in prezent au fost verificate 30 din cele aproximativ 100 de asociatii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express