Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Veste extrem de proasta pentru saracii Botosaniului.

Alimentele de la europeni nu vin inainte de Craciun .

Mii de oameni din judet asteapta cu sufletul la gura an de an sa primeasca pachetul cu alimente de la Uniunea Europeana. Faina, zahar, conserve si nu numai, ajungeau pe mesele botosanenilor cu venituri mici inainte de sarbatori. Subprefectul judetului vine cu o veste proasta: anul acesta cutiile cu alimente vor ajunge abia la anul. Asta se intampla pentru ca abia pe 27 octombrie  Ministerul Fondurilor Europene, autoritate contractanta, a publicat pe site contractul de atribuire in vederea furnizarii alimentelor. In prezent se centralizeaza lista beneficiarilor din teritoriu.

Noi le-am cerut celor din teritoriu ca pana pe data de 18 noiembrie sa actualizeze listele de date avand in vedere ca au fost modificate listele. Astfel listele actualizate de Casa Judeteana de Pensii, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Botosani, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia copilului vor fi identificate de catre primarii si vor fi transmise listele finale pana pe 18 noiembrie. Listele vor fi transmise catre Minister de catre noi iar ajutoarele urmeaza sa vina incepand cu luna ianuarie.” a declarat Elena Cosman, subprefect

Numarul beneficiarilor de alimente europene va creste la Botosani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express