Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

VESTE neasteptata! Gunoiul s-ar putea ieftini in mai multe orase din judetul Botosani! VEZI UNDE

Dupa un val de scumpieri, pretul taxei de slaubrizare ar putea sa scada, nu in tot judetul ci doar pentru locuitorii oraselor din judetul Botosani. S-a ajuns la aceasta propunere pentru ca multe dintre orase au in componenta sate mici unde oamenii nu isi permit sa plateasca peste 8 lei de persoana taxa la gunoi.

In cadrul Adunarii Generale a Aactionarilor, directorul Eco Proces i-a anuntat pe primari ca s-au facut demersuri in vederea diminuarii taxei pentru cele 5 orase din judet.

“In sedinta Consiliului Director am prezentat un raport privind micsorarea taxelor la orasele din judetul Botosani, ma refer la cele cinci orase. Din datele pe care le-am primit, am facut o analiza si am propus micsorarea taxelor de la 8,30 lei la 5 lei pe persoana pe luna. Acest raport a fost aprobat de Consiliul Director, urmand ca Unitatea de Implementare a proiectului sa-l trimita mai departe la finantator, AM POS Mediu, si speram sa primim aprobarea pentru ca ulterior sa-l punem in practica in judet.” a spus Ovidiu Aparaschivei

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express