Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vesti devastatoare pentru Primaria Botosani. Municipalitatea obligata sa suporte o corectie financiara cu multe zerouri

Ziua de marti, 19 mai, a fot bifata de primarul Portariuc ca una cu ghinion pentru orasul nostru. Printr-o adresa emisa de Ministerul Mediului seful municipiului a aflat ca rambursarea sumei de 16 milioane de lei, nu poate fi efectuata. Corectia financiara este aplicata la proiectul de termoficare iar banii vor fi suportati din bugetul local. La mijloc ar fi de fapt licitatii care au ridicat suspiciuni Departamentului de Lupta Antifrauda(DLAF), in special licitatii la proiectul de la Modern Calor.

Intrucat in data de 1 aprilie 2014 DLAF-ul a solicitat AM POS Mediu, in vederea verficarii preliminare, contractele, ca urmare a POS Mediu nu poate da curs rambursarii acelei corectii. Se leaga lucrurile intre ele. Recuperarea acestei corectii tine de toate suspiciunile legate de contractile incheiate in acea zona de termoficare. Vorbim de contractul privind serviciile de asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor, mai sunt si alte contracte mentionate, contract de publicitate,SC Capisco SRL, contracte de lucrari la sursa si alte contracte care sunt verificate de DLAF. DLAF se pare ca a informat la randul lui si alte institutii care se ocupa cu verificarile in aceste institutii care se ocupa cu verificarile in aceste situatii. Ca atare Ministerul ne comunica ca pana nu vor fi finalizate aceste controale si pana nu vor avea o situatie certa pana nu pot proceda la restituirea acelei corectii. “A precizat primarul Ovidiu Portariuc

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express