Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vesti proaste pentru omul de afaceri Danut Prisecariu. Piata de la mall la un pas de a fi inchisa!

 Zilele in care botosanenii isi vor mai putea face cumparaturile in piata agroalimentara de la mall sunt numarate.

 

Infiintate ca sa fie inchise! Asta pare a fi este soarta unor societati din subordinea Consiliului Judetean. Startul usilor inchise l-a dat firma Eco Sal, la rand urmeaza Parcuri Industriale. Societatea a ramas fara membrii Consiliului de Adinistratie, iar mai nou si fara director.

Ce obiect de activitatea avea societatea Parcuri Industriale? Aproape niciunul. In subordine este piata agroalimentara de la subsolul mall-ului si si ar fi urmat sa se ocupe si de parcul industrial de la Bucecea. Nu este o noutate ca in piata de la mall bate vantul, nici comercianti dar nici clienti, drept urmare in scurt timp se vor inchide usile. Consiliul Judetean va ramane in patrimoniu cu tarabe si geamuri termopan. Cat despre Parcuri Industriale, se asteapta de ceva timp preluarea unor terenuri de la Primaria Bucecea.

Asteptam sa vedem ce zice Bucecea si decidem daca continuam sau nu activitatea.  Astazi administratorul judetului se deplaseaza de la Bucecea sa discute cu domnul primar pentru ca suntem strict legati si de termenul la care ne pune la dispozitie terenul. Ei trebuie sa ne mai dea 1,3 hectare, 3,7 fiind deja predate. Exista un referat facut de secretarul judetului si vom analiza situatia societatii..” a spus presedintele CJ, Gheorghe Sorescu

Societatea a fost infiintata in mandatul presedintelui CJ Florin Turcanu. S-au risipit din bugetul judetului aproximativ 400 000 lei pentru activitatea de la Parcuri Industriale.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express