Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vicele Andrei, avocat pentru Portariuc: “Si dumneavoastra ati tras cu arcul…”

Consilierii locali s -au reunit astazi in sedinta ordinara iar in debutul intalnirii s-a dat liber la interpelari. A luat cuvantul viceprimarul Cosmin Andrie, care a insistat sa ii reproseze lui  Catalin Flutur anumite afirmatii facute de primar la adresa fostului edil, Ovidiu Portariuc. Mai exact, Flutur a specificat faptul ca sunt probleme cu racordarea la reteaua de apa a locuintelor ANL a caror constructie a inceput  pe Soseaua Iasului, iar de vina ar fi fostul primar care ar fi trebuit sa analizeze mai bine situatia din teren inainte de a incepe constructia imobilelor.

In sediata de astazi s-au alocat 120 000 lei, bani care vor merge spre constructia de locuinte sociale pe strada Iordanescu.  Vicele Andrei sustine ca acesti bani ar fi trebuit directionati catre locuintele de pe Soseaua Iasului pentru a se rezolva chestiunea cu utilitatile.

“Ati facut o afirmatie, ca a fost ales nepotrivit terenul pentru construirea locuintelor pentru tineri pe Soseaua Iasului. Il acuzati pe fotul primar ca a ales nepotrivit terenul pentru construirea acestor locuinte, pentru ca nu ar fi apa in zona. Si dumneavoastra ati tras cu arcul in 2010, cand faceati demersuri pentru preluarea terenului de la armata. Sa nu ne trezim la fel ca la Cornisa ca sunt gata blocurile si ca facema rhiva pe Soseaua Iauslui, in loc sa dam acest elocuinte tinerilor. Am vazut ca constructorul a ajuns la etajul doi si exista posibilitatea sa fie gata anul acesta si ar fi fost bine sa facem repartitia pentru tineri anul acesta. Trag un semnal de alarma si cred ca ar trebui o determinare mai mare pentru a putea fi folosite aceste blocuri.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Flutur i-a explicat lui Cosmin Andrei ca pe  Soseaua Iasului lucrarile sunt in grafic iar cei 120 000 lei pentru locuintele d epe strada Iordachescu sunt cu destinatie speciala alocati de Guvern.

“Banii care i-am prins astazi pentru rectificare sunt bani cu destinatie speciala veniti de la Guvern doar pentru locuinte sociale din  Iordachescu, nu avem posibilitatea de a schimba destinatia, sa fim intelesi. Este bine sa tineti legatura cu colegii din primarie, sa stiti ca suntem in grafic, am facut licitatia pentru proiectare utilitati si sistematizare verticala, proiectantul ne va da solutiiile cum ducem utilitatile si suma finala , apoi vom organiza licitatia pentru executarea lucrarilor.” a precizat primarul Catalin Flutur

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express