Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vicele Andrei vrea sa selecteze deseurile botosanenilor ca in Germania

Vicele Andrei are un vis: deseurile botosanenilor selectate ca in Germania

Mai este vreme buna pana cand vom ajunge sa fim europeni din toate punctele de vedere. Ce putem face insa este sa asteptam. Edilii municipiului aspira sa ne transforme orasul intr-unul modern, curat si ecologic.

In acest sens, viceprimarul Cosmin Andrei, impreuna cu directorul Urban Serv, Simion Drelciuc au efectuat o vizita in Germania, la invitatia Asociatiilor Municipiilor din Romania.

Pe parcursul unei saptamani, cei doi au avut ocazia sa vada cum se efectueaza serviciul public de salubrizare in Germania. Ar fi sanse sa se aplice cele vazute si la Botosani.

Am vazut aspect privind realizarea serviciului public de salubrizare, am mai vizitat un depozit inchis de deseuri si modalitatea in care se face colectarea selectiva a deseurilor. Un aspect foarte important care cred ca poate fi implementat si de catre municipalitate si operatori este marirea gradului de colectare selective a deseurilor. In Germania s-a ajuns la procente foarte mari, astfel incat deseurile care ajung la incinerator in Munchen, sunt in cantitati foarte, foarte mici. Se pune accent deosebit pe colectarea selective atat la institutii cat si la persoane fizice, iar aceste deseuri selective sunt valorificate. Aici cred ca ar trebui un pic urgentate lucrurile si la noi, avand si obligativitatea de la Uniunea Europeana de a diminuna, anual, cu 15% cantitatea de deseuri care ajunge pe rampa.” a spus viceprimarul Cosmin Andrei

Ca sa ii vina ideea cu deseurile, Cosmin Andrei a avut nevoie de o vizita in Germania pe bani publici.

Costurile de deplasare ale viceprimarului au atins suma de 2000 de lei, bani suportati de municipalitate.  Cheltuielile directorului Simion Drelciuc au fost decontate de Urban Serv.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express