Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vicele Toma l-a ironizat pe fostul colonel Anton: “Daca mai multi consilieri aveau statutul de pensionari…”

Consilierii judeteni s-au intalnit astazi in sedinta ordinara de Consiliu Judetean. Aproape ca nu a fost punct pe ordinea de zi la care fostul sef ISU, colonelul Radu Anton, actualmente consilier judetean, sa nu intervina. Interventiile repetitive l-au cam plictisit pe vicepresedintele Liviu Toma care, ironic, i-a cam dat peste nas lui Radu Anton.

In debutul sedintei, Anton a luat cuvantul si s-a aratat nemultumit de situatia creata pe 15 ianuarie , la Zilele Eminescu, de poeta care a dat citire unei poezii cu tenta erotica. Ulterior, Anton a luat din nou cuvantul si a avut remarca la un proiect de hotarare referitor la cotizatia judetului la Asociatia de Dezvoltare Adi Aqua.

“In analiza acestui proiect de hotarare am cautat sa vad care au fost criteriile de stabilire a cotizatiei pentru fiecare membru in asociatie . Nu am gasit niciun fel de astfel de criteriu. Singurele lamuriri pe care le-am primit la comisia juridica au fost ca aceste cotizatii au fost stabilite undeva in anul 2005, sunt aceleasi pentru toate UAT-urile. Nu exista nicio departajare intre UAT-urile care sunt beneficiare ale sistemului de alimentare cu apa sau nu, toti platesc egal si nu este normal si nu se justifica sa nu fie absolut nicio diferentiere intre comunele care au 1500 de locuitori si cele cu 8000. Este absolut la fel.” a precizat consilierul judetean Radu Anton

Dupa o a treia interventie consecutive, vicepresedintele Liviu Toma a luat si el cuvantul, nu pentru a spune ceva referitor la proiectul de hotarare ci pentru a face cateva precizari despre interpelarile lui Radu Anton.

“Ma uitam atent pe raportul de avizare unde domnul Anton a semnat in calitate de presedinte, chiar daca nu a fost vot in unanimitate, si aceste intrebari, din cate stiu de la colegi, au fost puse si la comisie si sunt puse si aici si ma bucur ca domnul colonel totusi nu a inteles nimic din sedinta de astazi decat faptul ca incearca sa puna atat de multe intrebari incat ma sperie faptul ca, daca mai multi consilieri judeteni, 10 sau 20, aveau statutul de pensionar, presupun ca sedintele ar fi durat cate doua zile.” a spus vicepresedintele Liviu Toma

Chiar si dupa aceste remarci, Anton a continuat sa ia cuvantul.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express