Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

VICTORIE pentru parinti. Mihalachi are inima si-i mai lasa pe copii inca un an la gradinita 24

 Gradinita 24 nu se mai muta

In cursul acestei dupa-amiezi, in sala de sedinte a Consiliului Local s-au intalnit primarul Ovidiu Portariuc, un reprezentant al Luminitei Mihalachi, proprietara gradinitei 24, vicele Marius Buliga si un grup de consilieri locali ce au compus comisia de negociere. In urma discutiilor s-a convenit ca prescolarii sa isi desfasoare inca un an activitatea la gradinita 24, iar municipalitatea sa plateasca o chirie de 1500 de euro si nu 2000 asa cum se solicitate initial. Parintii, insotiti de micuti au plecat multumiti. Solutia nu este una pe termen lung, avand in vedere ca in imobilul unde activeaza gradinita 24,  Luminita Mihalachi, proprietara vrea sa deschida o gradinita particulara.

S-a rezolvat problema, in urma discutiilor cu reprezentantul proprietarului. S-a ajuns la o varianta favorabila. Comisia de negociere a fost de acord cu suma propusa, de 1500 de euro. Este o solutie de moment. Pentru la anul, parintii vor decide ce vor face, proprietarul imobilului vrea sa faca acolo o gradinita privata, poate unii copii vor ramane acolo, pentru restul vom cauta o solutie, fie pentru achizitia unui imobil in zona respectiva, nu ne mai putem baza pe continuitatea acestui contract. ” a precizat primarul Ovidiu Portariuc

Primarul a convocat pentru maine o sedinta de indata in care consilierii locali vor aproba proiectul de hotarare privind inchirierea gradinitei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express