Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

VIDEO CUTREMURĂTOR! O să îți dea lacrimile. Bătrâna din Botoșani, se roagă să moară

 

Se spune că sărbătorile aduc lumină și buntate în sufletele oamenilor. Noul an ne face să devenim mai buni, mai răbdători și cu dorința de a ne ajuta semenii.

O bătrână din satul Tătărășeni, comuna Havîrna are nevoie de ajutor. Imaginile ce urmează vorbesc de la sine si nu este nevoie de prea multa descriere. Bătrânica a ajuns la 83 de an idar bolile au măcinat-o. A paralizat și tot ce își dorește este să dispară de pe fața pământului. Are o pensie mizeră și un băiat cu care locuiește care la rându-i este sărac lipit. Cele câteva de lei pensie nu îi ajung nici măcar de lemne pentru foc. În soba veche, baiatul care o îngrijește baga doar știuleți de porumb. Veniturile bătrînei ar putea fi suplimentate cu o pensie de handicap. Sistemul este atât de bolnav încât cere ca femeia paraliztă să se deplaseze în fața unei comisii pentru a i se stabili gradul de handicap. Pe chipui ei curg lacrimi cand se gândește că nu poate să ajungă la Botoșani pentru a fi consultată. S-a reușit cu greu obținerea unui dosar pentru a intra in Comisia de Expertiză Medicală.

Povestea ei tristă a ajuns pe un site de socializare, tocmai pentru a fi văzută de oameni cu suflet. Poate așa va afla și primarul comunei Havârna de drama bătrânei care în 2012 i-a acordat votul.

Persoana care a filmat-o pe femeia a atașat si un mesaj:

O pensionară din Tătărășeni,vrea să moară.O lăsăm?Urmăriți această înregistrare a dialogului cu această bătrână ajunsă în pragul disperării.Este bolnavă,are o pensie minimă de la CAP,este singură și are nevoie urgentă de ajutor.Este creștin ortodoxă,dar n-a fost vizitată de nimeni.Anul trecut a primit vizita unui reprezentant al unui cult creștin din Suceava.După mari eforturi ale fiului său,la care locuiește în prezent,are dosar pentru examinare la Comisia pentru persoane cu dizabilități din Botoșani.Locuiește intr-o cameră la 18 grade C,are sobă cu plită și focul se face cu strujeni.În meniu avea supă de cartofi și macaroane de post.O sticlă de apă pe masă,aproape goală.Nu are bani nici ea și nici fiul său,pentru deplasări la comisie și expertiză la cabinete medicale din Policlinica Botoșani.Fiind paralizată,nu poate fi transportată decât cu mașina salvării sau cu un autoturism cu însoțitor.Dați volumul sunetului la maxim,pentru că are glasul slăbit din cauza bolii,a bătrâneții și a scârbei față de cei care nu-i acordă o șansă la viață.Este incredibil ce se întâmplă în satul Tătărășeni com.Havîrna.A votat de fiecare dată și a pus stampila…..acolo unde i-a spus domnul cela!Ascultați și urmăriți cu atenție.”a scirs bărbatul pe Facebook

https://youtu.be/dumZzu-ZQgQ

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express