Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

VIDEO Primar neclintit in scaun 24 de ani. Vezi cine este edilul cu cea mai mare priza la alegatori

Asociatia Comunelor din România- Filiala Botoşani, condusă de Romică Magopeţ i-a premiat, astazi, la Gala de excelenta in administratie pe primarii care au cele mai multe mandate. Judetul Botosani are nu mai putin de 30 laureati.Pentru drumuri, scoli, locuri de munca, pentru incredere sau ajutoare sociale, din 1991 incoace, acesti primari au obtinut voturile cetatenilor si au fost premiati de ACOR. Viorel Atomei a reuşit să câştige alegerile locale de sase ori consecutiv. Alţi trei– de cinci ori, opt primari -de patru ori iar 18 de trei ori.

In  topul edililor cu cea mai mare priză la alegători se numără Viorel Atomei care se poate lăuda cu sase mandate,
imediat după înlăturarea regimului comunist. In clubul restrictiv al primarilor cu cinci mandate au intrat: Ioan Toma-Braesti, Toma Angela Gradinaru-George Enescu, Olaru Florin-Rauseni. În ceafă le suflă alţi opt primari, care au reuşit până acum câştigarea a patru mandate consecutive: Ştefan Cojocariu de la Dimăcheni, Gică Iliescu de la Gorbăneşti, Viorel Lozneanu de la Lozna, Ioan Gaidur de la Nicşeni, Viorel Relinschi de la Santa Mare, Costinel Ciubotariu de la Suliţa, Sebastian Merticariu de la Ştiubieni şi Voicu Murariu de la Vlădeni.

Primarii  care şi-au dovedit priza la alegători prin câştigarea a cel puţin trei mandate sunt:  Mihai Amarandei de la Albeşti, Eugen Ciobanu de la Blândeşti, Ioan Romaniuc de la Broscăuţi, Constantin Ciornodolea de la Cândeşti, Mircea Acatrinei de la Coşula, Marinel Stredie de la Cristineşti, Gheorghe Jităreanu de la Havârna, Costel Matei de la Hăneşti, Marcel Marcu de la Lunca, Costel Romanescu de la Păltiniş, Dumitru Chelariu de la Pomârla, Gheorghe Huţanu de la Româneşti, Cosmin Epuraş de la Stăuceni, Marcel Chelariu de la Suharău, Petrică Nistor de la Şendriceni, Daniel Hurmuz de la Viişoara şi Aurel Ştefan de la Vorona.

gala primari Stredie

Gala excelentei in administratie

Gala excelentei in administratie gradinaru George EnescuGala exelentei in adminisratie 3gala excelentei in administratie 4gala excelentei in administratie 5gala excelentei in administratie Staucenigala excelentei in administratie 6DSC_0447gala excelentei in administratie Luncagala excelentei in administratie Magopetgala excelentei in administratie atomei +gradinaru

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express