Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vrei să afli singur(a) câţi ani mai ai până iesi la pensie? Vezi AICI cum e posibil

Casa Naţională de Pensii dispune de un serviciu electronic prin care persoanele înregistrate pot accesa în timp real informaţii referitoare la stagiul de cotizare realizat precum şi data pensionării.
Orice persoană interesată să afle câţi ani mai are până la ieşirea la pensie sau care este stagiul de cotizare realizat pana acum poate afla aceste informaţii online si in mod gratuit, printr-un serviciu electronic al Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP), la adresa https://www.cnpp.ro/home, accesând fereastra intitulată „De ce să îmi fac cont?” şi urmând procedurile indicate.

Pentru a obține un cont online pe portalul CNPP trebuie completat un formular în care vor fi înscrise informațiile de identificare a utilizatorului și date despre alte persoane fizice sau juridice pe care posesorul contului le va putea administra. Adresa de email furnizată de cetățean în cadrul formularului va reprezenta utilizatorul de conectare la serviciile electronice  gratuite www.cnpp.ro. După completarea cererii, aceasta trebuie tipărită și semnată. Solicitantul se va prezenta personal cu cererea semnată  la sediul casei de pensii teritoriale de care aparține, împreună cu actul de identitate personal și documentele justificative pentru fiecare persoană terță căreia îi va administra documentele. Pe baza cărții de identitate, cererea va fi procesată de către un reprezentant al casei teritoriale de pensii, iar din acel moment solicitantul poate primi acasă, la adresa de email indicată, un cont și o parolă de utilizator în baza căreia va putea accesa informațiile personale.

De menționat că solicitanții care dețin astfel de conturi pot afla informații referitoare la stagiul de cotizare realizat doar după data de1 aprilie 2001. Alte informații care pot fi aflate prin intermediul portalului sunt cele referitoare la data ieșirii la pensie, în funcție de data nașterii, fara insa a fi oferite amănunte privind nivelul pensiei.

“Alta categorie de  informații de mare interes pentru utilizatorii persoane active, sunt cele referitoare la pilonul II de pensii administrate privat. In plus deținătorii de conturi mai pot afla dacă angajatorul a depus declarațiile nominale și care este nivelul contribuției acumulate în conturile individuale. De precizat ca de curând portalul a fost dezvoltat și pentru pensionari, astfel că aceștia pot descărca și completa toate modelele de cerere pentru toate categoriile de pensii, accidente de muncă și boli profesionale. Pana la aceasta data, 117 botosaneni au conturi deschise pe portalul CNPPP, după ce au urmat procedura descrisă mai sus și au făcut cerere la sediul CJP Botosani”, declara directorul executiv, Marius Constantin Budai.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express