Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

WOW Cel mai frumos camin cultural din judet aproape de finalizare. Vezi unde

 

Caminul cultural si Primaria sunt cartile de vizita ale unei comune. Primarul de Vorniceni da dovada ca este om gosopodar si le-a construit satenilor sai un camin ultramodern cum nu exista in intreg judetul. Peste doar cateva luni va avea loc si marea inaugurare. Petrecerile si nuntile vor fi tinute din vara in noua locatie. Suprafata caminului este de 600 mp, iar sala de festivitati are 300 mp. Primarul s-a gandit si la copiii din comuna, iar pentru ei va amenaja o biblioteca si o sala de internet.

Caminul in trei patru luni trebuie sa fie inaugurat. Valoarea investitiei este noua miliarde opt sute. Iese un camin ca la carte, cel mai frumos camin din judet, din zona rurala.E foarte frumos, spatios, cu toate dotarile , suprafata este de 600 m, dar numai sala de spectacole de 300 m in rest grup sanitar, bucatarie, sala de internet, bibilioteca o sa o punem tot acolo. Termin caminul caruia deja ii pune acoperisul si urmeaza finisarile.” a spus Toader Leampar

Foto-Vorniceninews.ro

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express