Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Zeci de botosaneni s-au inscris la Crosul Verii- ediția 2015

Primăria municipiului Botoșani va organiza duminică, 14 Iunie 2015, cel mai important eveniment sportiv al verii, Crosul Verii – ediția 2015 și, pe această cale, invităm toți cetățenii din municipiu interesați să se înscrie și să participe la competiție.

Crosul Verii va avea în acest an două secțiuni: una la care vor participa copii, tineri, seniori și cea de a doua dedicată persoanelor cu dizabilități (locomotorii).

Înscrierile pentru acest eveniment au început de luni, 8 iunie 2015, atât în mediul online (pagina de Facebook, site-ul și e-mailul Primăriei), cât și la sediul instituției municipiului, la Serviciul Centru Informații Cetățeni. Până în acest moment, la Crosul Verii s-au înscris 11 persoane cu dizabilități (locomotorii) și 139 persoane din celelalte categorii. Facem mențiunea că duminică, înainte de începerea evenimentului, se mai pot face înscrieri pentru participarea la cros.

„Așteptăm un număr cât mai mare de cetățeni să fie alături de noi duminică și să participe la Crosul organizat de Primărie. Ne-am dorit să ducem tradiția mai departe și, de aceea, am organizat și în acest an o astfel de competiție dedicată mai multor categorii de persoane, dar și persoanelor cu dizabilități (locomotorii)”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Programul competiției este următorul: 08:30 – 09:30 – adunarea participanților, 10:00 – 11:00 – desfășurarea competiției și începând cu orele 11:00 – premierea câștigătorilor.

Premiile oferite de organizatori constau în diplome, tricouri și medalii pentru fiecare participant. Pentru persoanele cu dizabilități se vor acorda premii în valoare de 4.000 de lei, iar pentru cealaltă categorie de participanți vor fi acordate 3 premii: locul I – 1.000 lei, locul al II-lea – 750 lei și locul al III-lea – 500 lei. Următorii 117 sosiți după cele trei locuri vor primi câte un premiu în valoare de 100 lei.

Ediția 2015 a crosului va fi organizată de municipalitatea botoșăneană și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express