Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Zeci de copii din Centrele de zi din localitățile Ibănești și Dumbrăvița, in vizita CJ

În dorinţa de a promova cunoașterea instituțiilor publice și a persoanelor care au responsabilități în domeniul promovării drepturilor copilului şi, în acelaşi timp, de a informa populaţia asupra beneficiilor aduse de către acestea, astăzi, 24 noiembrie 2015, Consiliul Judeţean Botoşani, a primit vizita a 35 de copii din Centrele de zi din localitățile Ibănești și Dumbrăvița – coordonate de Serviciul de Asistență Socială al comunei Ibănești.

Copii, însoțiți de domnul Petru Aboghioaie – coordonatorul Serviciului de asistență socială Ibănești, au vizitat Palatul Administrativ și au participat la o întâlnire de lucru alături de consilierul domnului Președinte Gheorghe Sorescu și funcționari publici din cadrul Direcției Dezvoltare și Promovare.

Programul de activități s-a bazat pe prezentarea de informații despre activitatea instituției și de asemenea, a avut o latură interactivă, prin care aceștia au adresat întrebări reprezentanților Consiliului Județean Botoșani.

Consiliul Județean Botoșani apreciază astfel de inițiative din partea unor instituții și iși exprimă disponibilitatea de a colabora în cadrul acestor evenimente.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express