Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Zi trista pentru Botosani anuntata de vicele Andrei

Consilierii locali au fost luni convocati in Sedinta de indata pentru a aproba un proiect de hotarare ce vizeaza partea de cofinantare a Primariei pentru investitiile derulate prin Programul National de  Dezvoltare Locala(PNDL). Au fost nemultumiri din partea viceprimarului Cosmin Andrei la adresa primarului, in sensul in care din cele 24 de proiecte propuse pentru finatare, s-au dat spre aprobare pentru partea de cofinantare doar sapte. De celalta parte, primarul a explicat ca ar fi propus alocare bugetarapentru toate proiectele daca ar fi fost suficient timp si pentru partea de documentatie.

Cele 24 de proiecte pregatite pentru PNDL vizeaza in principal investitii in infrastructura scolara. Din ele doar 7 ar putea merge spre analiza la Ministerul Dezvoltarii pentru ca restul nu au documentatia intocmita.

“Din pacate, astazi este o zi foarte trista pentru municipiul Botosani, daca ramanem cu aceste sapte proiecte pe care le propunem la cofinantare pierdem suma de 6 milioane de lei. Nu cred ca ar trebui sa ne facem noi probleme daca Ministerul Dezvoltarii poate evalua sau nu proiectele, e treaba lor, dar avem sarcina si datoria sa depunem documentatii pentru 24 de proiecte care au fost aprobate. Mai avem termen la dispozitie sapte zile, nu cred ca in aceste zile vom reusi. Noi trebuie sa ne face datoria si sa faca documentatiile.” a spus viceprimarul Cosmin Andrei

Primarul  Catalin Flutur a explicat ca nu reprezentantii municipalitatii sunt vinovati ca nu este gata documentatia pentru toate proiectele ci o adresa venita de la Minister prin care au fost intiintati ca data de depunere a proiectelor nu este 30 noiembrie, asa cum s-a stabilit initial ci 31 octombrie.

“Termenul initial stabilit de Ministerul Dezvoltarii a fost 30 noiembrie. Am facut tot ce inseamna parte de achizitii pentru proiectare, luand in calcul data de 30 noiembrie, ulterior in cursul lunii septembrie am primit o adresa prin care nu se spune ca termenul s- a modificat, nu mai este 30 noiembrie ci 31 octombrie. …Noi lucram la aceste  documentatii si imi doresc din tot sufletul sa le terminam pana pe 30 octombrie, ca daca cumva toata povestea cu devansarea unui termen s-a facut de a ne aduce in imposibilitatea de a duce proiecte la Bucuresti…” a spus primarul Catalin Flutur

Fizic, este aproape imposibil sa fie finalizate toate cele 24 de documentatii. Vicele Andrei i-a cerut insa primarului sa caute solutii pentru ca Botosaniul ar putea pierde peste 6 milioane de lei daca proiectele nu vor fi depuse.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express