Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ziua Europei, sarbatorita in avans la Botosani!

 

Ziua Europei a adunat astazi in sala de la Prefectura aproximativ 100 de elevi, cadre didactice, deputati si sefi ai urbei.

Sarbatorea a fost marcata la Botosani cu o zi in avans, 9 mai avand insa o tripla semnificatie. In debutul intalnirii, prefectul Costica Macaleti a multumit celor prezenti in sala si istorisit pe scurt, semnificatia zilei de 9 mai.

Invitatia de astazi a fost facuta pentru ziua de 9 mai, zi de sarbatoare pentru Romania dar si pentru alte state europene. Am vrut in mod special ca acest eveniment sa se desfasoare in prezenta elevilor. Ziua de 9 mai pentru poporul Roman are multiple semnificatii , legate de istoria nationala a Romaniei, in context European, si de apartenenta la familia europeana. La întâlnirea de astazi sarbatorim evenimente petrecute la 9 mai 1877, Ziua Independentei, 9 mai 1945 Ziua Victoriei, inchierea celui de-al doilea Razboi Mondial, 9 mai 1950 Ziua Europei.” a spus prefectul Costica Macaleti

Prezenta in sala a fost si inspectorul scolar general, Mihaela Hunca, care a adus cuvinte de multumire Institutiei Prefectului pentru sustinerea acestui gen de evenimente.

Vreau sa multumesc Institutiei Prefectului pentru ca si in acest an ziua de 9 mai se sarbatoreste aici, impreuna cu reprezentanti ai scolii botosanene. Domnule prefect va rog sa primiti din partea cadrelor didactice si a elevilor multumiri pentru ca in ultima perioada, Institutia Prefectului si-a deschis aproape zilnic usile pentru scoala si speram in continuare intr-o buna colaborare.” a spus Mihaela Hunca, inspector scolar general

Spre sfarsitul evenimentului, mai multi elevi au primit diplome de merit si carti, fiind felicitati de doamnele social democrate, Tamara Ciofu si Doina Federovici.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express