Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ziua Internaţională a Romilor sărbătorită cu aportul Prefecturii!

Ziua Internaţională a Romilor va fi sărbătorită miercuri, 8 aprilie, cu aportul prefectului Costică Macaleţi. Peste 100 de copii din judeţ vor participa în municipiul Botoşani la un marş al prieteniei, oferind flori şi felicitări trecătorilor de pe traseu. Micii sărbătoriţi vor pleca din Parcul Tineretului la ora 11,30,  vor traversa pietonalul bancar, urcând pe Unirii până la Muzeul Judeţean de Istorie. Două flipchart-uri instalate aici vor oferi posibilitatea trecătorilor să-şi lase mesajele pe hârtie, botoşănenii de etnie romă urmând să se retragă în faţa Prefecturii, pentru a oferi un mic spectacol în jurul orei 13. O expoziţie de pictură şi o prezentare de carte îi vor completa pe micii artişti, lucrările aparţinând Domnicăi Marcu, o pictoriţă  de 64 de ani a etniei. Cartea prezentată îi aparţine lui Jupiter Borcoi, expert al Primăriei Municipiului Botoşani şi prezintă în limba romani o colecţie de poveşti şi povestiri pentru copii.

„Invit botoşănenii să participe la eveniment şi să arate că apreciază diversitatea etnică, să demonstreze că respectă diferenţele culturale şi că suntem prieteni unii cu alţii, indiferent de culoarea pielii sau limba în care vorbim. Noi am pregătit şi câteva dulciuri să-i recompensăm pe micii artişti. Urez La Mulţi Ani tuturor romilor, cu linişte şi sănătate pentru toţi.”, este declaraţia prefectului Costică Macaleti

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express