Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ziua Portilor deschise la Tribunalul Botosani

La data de 25 octombrie a fiecărui an, în întreaga Europă este sărbătorită ” Ziua Europeană a Justiției Civile”.
Cu acest prilej, Tribunalul Botoşani organizează joi 25 octombrie 2018 „Ziua Porților Deschise” (în intervalul orar 9:00 – 14:00). Cetățenii interesați de organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar la nivelul acestei instanțe, vor avea posibilitatea de a vizita palatul de justiție ș de a discuta cu magistraţii aspecte generale privind înfăptuirea actului de justiție. Invitația se adresează, în special, elevilor şi studenţilor dornici să cunoască aspecte practice ale înfăptuiri justiției.
Programul de vizitare se desfăşoară între orele 9:00 – 14:00, iar cei interesați de vizitarea Palatului de Justiție – str. Maxim Gorki nr. 8, se vor adresa personalului care asigură paza instanţei, urmând a fi conduşi la Biroul de informare şi relații publice al Tribunalului Botoşani camera P01, pentru vizitarea instanţei şi discuțiile cu judecătorii.
În vederea organizării cât mai eficiente a evenimentului, vă adresăm respectuos rugăminte de a confirma participarea, până la data de 24 octombrie 2018, ora 14:00.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express