Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Zmau s-a luat urat de Achitei si Sorescu:” impartirea halcii de catre marele drumar Achitei”

 

Se pare ca impartirea banilor veniti de la Guvern pentru drumurile din judet nu i-a convenit consilierului judetean Dumitru Zmau.

Daca in sedinta extraordinara nu a avut nimic de obiectat, ajuns acasa acesta a meditat si s-a exteriorizat in spatiul public de socializare. L-au dezamagit atat presedintele Gheorghe Sorescu cat si vicepresedintele Cristian Achitei.

Astazi am asistat neputincios la sedinta extraordinara de impartirea halcii de catre marele drumar Achitei.Era previzibil rezultatul pentru ca ,cu o zi inainte la sedinta cu primari,deja lucrurile erau pecetluite.L-am observat pe Sorescu cum stingher,incerca sa detensioneze atmosfera,stiind imparteala batjocoritoare facuta si motivatia plina de abureala a lui Achitei.In urma cu 8 luni am votat toti consilieri judeteni pe Gheorghe Sorescu,sperand ca acesta sa fie un presedinte al tuturor botosanenilor,sa lase cutumele si obiceiurile proaste si sa fie cat de cat echidistant si sa asigure bunul mers al tuturor unitatilor administrative.Astazi s-a demonstrat ca nu se poate ,interesul grupului primeaza .Si totusi cine o sa schimbe ceva in tara asta?” a scris  Dumitru  Zmau pe Facebook

Zmau are regrete ca a ridicat mana si l-a votat pe Sorescu inlocuitor pe functia de presedinte al CJ, de la el ar fi avut alte asteptari. Cu sau fara regrete, proiectul de repartizare a banilor a fost aprobat cu 18 voturi pentru, 5 impotriva si o abtinere.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express