Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Buliga nu cedeaza un teren Protopopiatului fara ceva la schimb

Pacate de viceprimar: Buliga nu cedeaza un teren Protopopiatului fara ceva la schimb.
Mai este nevoie la Botosani de inca o Biserica? Poate ca da, poate ca unii botosaneni nu isi gasesc locul in cele deja existente. Si pare a fi cazul a cateva sute de cetateni care locuiesc la iesirea din municipiu, spre Rachiti. Oamenii nu au facut o solicitare clara catre municipalitate.

Cererea a ajuns la urechile primarului prin intermediul Protopopiatului. Protopopul Lucian Leonte, a inaintat o scrisoare prin care solicita cu titlu gratit, un teren cu o suprafata de peste 1 000 de metri, teren pe care este contruita o gradinita pentru a ridica acolo o Biserica. Pentru ca in zona mai exista o gradinita, cea despre care facem vorbire este lasata in paragina.

Pentru a-i fi schimbata destinatia, s-a cerut un aviz și de la Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si ar fi nevoie si de adoptarea unei Hotărâri de Consiliu Local. In sedinta de luna trecuta, proiectul ce viza cedarea terenului, a fost retras de pe ordinea de zi pentru ca nu existau suficiente clarificari asupra acestei solicitari.Unul dintre viceprimari se opune vehement cedarii acestui teren cu titlu gratuit, fara ca primaria sa primeasca un alt teren la schimb.

“Eu sunt deacord cu o singura conditie. Vreau ca Protopopiatul sa ne dea un teren in schimb. Sa ne dea 1200 de metri de teren in schimb si sa faca o Biserica acolo, nu sunt impotriva bisericilor, si asa avem prea multe crasme. Cata vreme dam terenul gratis, nu sunt de acord. Daca Protopopiatul nu va da un teren la schimb, voi vota impotriva.” declara Marius Buliga

Proiectul de cedare a terenului ar putea fi reintrodus pe ordinea de zi, cu o anexa care sa curpinda semnaturile cetatenilor din zona, care sustine protopul, isi doresc neaparat un lacas de cult in cartierul lor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express