Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Corpul de Control in inspectie la Spitalul Judetean

   Privatizare paguboasa: Spitalul Judetean  dator vandut firmei Sanomed, cea care a preluat temporar laboratorul de analize medicale

Incepand de astazi reprezentantii Corpului de Control vor fi prezenti la cel mai mare spital din Botosani. Decizia a fost luata de presedintele Consiliului Judetean, dupa ce managerul spitalului, Corneliu Mihai i-a solicitat acest lucru. Scopul verificarii vizeaza contractual ce a fost perfectat in 2010 intre Spitalul Judetean si societatea Sanomed. Contractul intre cele doua parti a fost reziliat, iar firma care preluase laboratorul de analize a dat in judecata spitalul cerand 2,5 milioane de lei, contravaloarea serviciilor plus penalitati. Recent au inceput sa apara si hotararile judecatoresti care nu sunt deloc in favoarea spitalului.

Instanta incepe sa vina cu niste hotarari definitive si sa oblige unitatea medicala la plata unor sume. Cei de la Spitalul Judetean  mi-au cerut sa trimit corpul de control, vreau o infromare foarte clara. O sa am un punct de vedere pe care o sa mi-l faca corpul de control de la partea juridica. Daca constatam ca sunt si persoane responsabile vizavi de ce s-a intamplat cu contractual ducerea lui la indeplinire sau neducerea la indeplinire, atunci vom actiona in consecinta. Sa vedem daca sunt anumite persoane care se fac responsabile.” a declarat presedintele CJ, Gheorghe Sorescu

In momentul incheierii contractului dintre Spitalul Judetean si firma Sanomed care a privatizat laboratorul de analize a spitalului, in fruntea unitatii medicale se afla Cornel Enache.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express