Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru începe în Botoșani campania „Să ne aducem tinerii acasă” pentru accesarea programului „Diaspora Start-up”

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat astăzi că a început în județul Botoșani campania „Să ne aducem tinerii acasă” pentru accesarea programului „Diaspora Start-up” care va avea două perioade de înscriere, 10 mai-28 iunie, respectiv, 10 iulie-15 august.

Conform programului, persoanele care înființează o firmă nouă prin „Diaspora Start-up”, vor avea acces la o finanțare de până la 40.000 euro, conform regulilor instituite prin schema de minimis.

În perioada următoare mă voi deplasa prin județ pentru a promova acest program și pentru a organiza dezbateri și întâlniri cu familiile botoșănenilor plecați la muncă în străinătate, pentru a le da detalii și informații în această privință. Trebuie să facem ceva și pentru a-i convinge pe tinerii plecați să revină acasă. Programul Diaspora Start-up este o soluție care le oferă tinerilor plecați sprijinul necesar pentru a începe o afacere acasă, în România. Mult timp România a mizat pe salariile mici pentru a-i atrage pe investitori. A fost o strategie greșită. Mulți dintre tineri au plecat la muncă în străinătate, iar județul Botoșani a fost unul dintre cele mai afectate județe din țară. Pentru a opri plecarea tinerilor, Guvernul PSD a majorat salariul minim și veniturile medicilor și profesorilor și a altor categorii de bugetari, însă acest lucru nu este suficient”, a declarat Răzvan Rotaru.

Deputatul social-democrat botoșănean a solicitat prin mai multe interpelări adresate Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului pentru Românii de Pretutindeni inițierea unor campanii publice de comunicare privind detaliile programului „Diaspora Start-up”, dar și a altor proiecte care urmează să fie lansate în curând, în rândul persoanelor din județele care au membrii din familie, plecați la muncă în străinătate.

În urma întâlnirilor și dezbaterilor pe care le-am avut cu mai multe familii din județul Botoșani care au rude plecate să muncească în alte state din Europa, am constatat că nu sunt informate și nu au aflat de acest program, cu toate că a fost realizat un site dedicat acestui proiect, unde sunt prezentate detaliile legate de calendarul, modul de finanțare și activitățile eligibile. De aceea, consider că prin realizarea unui protocol comun între cele trei ministere de resort, se poate concepe și promova o campanie integrată de comunicare până la momentul deschiderii celor două apeluri pentru depunerea cererilor de finanțare. Programul reprezintă o mare oportunitate pentru românii din afara granițelor și pentru cei reîntorși recent, prin deschiderea unei afaceri în România”, a explicat parlamentarul PSD.

Răzvan Rotaru va participa și la Bursa generală a locurilor de muncă organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă care va avea loc pe 20 aprilie în municipiul Botoșani, unde va prezenta materiale informative și va oferi detalii cu privie la condițiile de accesare a programului „Diaspora Start-up”.

Totodată la sediul cabinetului parlamentar din municipiul Botoșani din Piața Revoluției Nr. 1-3, la Camera 113, de luni până vineri între orele 09.00-13.00 vor fi puse la dispoziție materiale cu informații și va fi oferită consultanță gratuită pentru înscrierea în acest program.

 


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express