Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Deputatul PSD Tamara Ciofu a premiat pentru al treilea an consecutiv cei mai buni elevi din fiecare școală din colegiul său parlamentar

 

Deputatul PSD Tamara Ciofu a premiat elevii de nota 10

Deputatul PSD Tamara Ciofu a premiat la sfârșitul săptămânii trecute pentru al treilea an consecutiv, elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură din toate școlile care aparțin colegiului electoral în care a candidat ca parlamentar în 2012.

Acțiunile prin care vicepreședintele PSD Botoșani, Tamara Ciofu recompensează elevii a devenit deja o tradiție și generează o competiție între tineri pentru o pregătire mai temeinică și pentru obținerea unor note cât mai mari. Astfel, în acest an au fost premiați mai mulți elevi întrucât au fost cazuri în care aceștia au avut aceleași medii sau de cele mai multe ori medii foarte apropiate în special la Colegiul Național A.T. Laurian și Liceul de Artă Ștefan Luchian, precum și la școlile din Gorbanești, Stăuceni, Răchiți și Bălușeni.

Cred că trebuie să învățăm să ne respectăm și să încurajăm valorile noastre care pot face performanță. Nu premiile în sine pe care le-am acordat sunt importante, ci faptul că munca, ambiția și determinarea acestor elevi este recunoscută și apreciată în mod public. Acest lucru i-a încurajat pe acești copii excepționali să-i ambiționeze și pe ceilalți colegi ai lor și mi-a dat posibilitatea să acord mai multe premii decât în anii precedenți ”, a declarat Tamara Ciofu.

 

Pe langa bani si diplome, elevii au primit de la deputatul Tamara Ciofu si cartea “Inteligența Emoțională”.

 

Elevii recompensați de Tamara Ciofu au obținut premii și la olimpiadele școlare la nivel județean, național și internațional, ceea ce demonstrează încă o dată importanța stimulării actului de educație. Tinerii de la liceele din municipiul Botoșani au primit cartea “Inteligența Emoțională” scrisă de Daniel Goleman. Această lectură este unul dintre elementele importante ale planului de dezvoltare personală și relevă importanța emoțiilor în dezvoltarea personalității umane.

Elevii trebuie să fie mândri că învață aici în Botoșani și să înțeleagă că școala unde se pregătesc va reprezenta temelia succesului pe care îl vor avea în viață. Prin premierea elevilor care au avut cele mai bune rezultate am dorit să stimulez și să motivez din ce în ce mai mulți tineri să învețe și să se pregătească foarte bine pentru ceea ce va urma după școală. Cu această ocazie vreau să felicit elevii care au avut rezultate deosebite, dar și părinții și profesorii care i-au îndrumat și le-au fost alături în această perioadă. Desemnarea celui mai bun cadru didactic în Liga Profesorilor excepționali a profesorului botoșănean Luisian Grigore de la Cercul de Fizică  a aplicată, electronică, automatizări și robotică de la Palatul Copiilor Botoșani arată că avem dascăli inteligenți și talentați care pot sta pe aceeași treaptă cu cei mai performanți profesori din Europa”, a declarat Tamara Ciofu.

Deputatul social-democrat a precizat că premiile care au constat în bani, în diplome și în cărți au fost suportate din economiile pe care le-a făcut din indemnizația sa de parlamentar.

În acest an, parlamentarul PSD a premiat și copii cu dizabilități din județul Botoșani, surdo-muții și nevăzătorii, care au avut cele mai bune rezultate la învățătură.

Toți elevii din județ merită să fie premiați pentru performanțele lor școlare. De aceea, în acest an am decis să sprijin și copii cu dizabilități. Eu am făcut eforturi pentru a premia cei mai bun elevi din colegiul meu. Consider că din poziția de oameni politici putem să trimitem mai ușor un semnal către comunitatea noastră, și de aceea ar trebui să ne mobilizăm și să investim cât mai multe resurse în educație ”, a adăugat vicepreședintele PSD Botoșani. 

             premii ciofu

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express