Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Dezbatere publica initiata de senatorul Doina Federovici

 

Senatorul Doina Federovici ii invita pe botosaneni la o dezbatere publica

 
Continuând activitatea susținută din perioada sesiunii parlamentare, senatorul Doina Federovici propune locuitorilor municipiului Botoșani  o dezbatere publică pe tema organizării și funcționării asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor. Cum peste 90 % din populația municipiului locuiește în imobile colective tip bloc de locuințe, această întâlnire pe subiectul legii aflate în dezbatere publică este mai mult decât binevenită.
Dezbaterea publică va avea loc vineri, 24 iulie 2015, ora 11:00, la Primaria Municipiului Botoșani și sunt invitați să participe Consiliul Director al Federației Asociațiilor de Proprietari Botoșani, conducerea Primăriei Botoșani și Compartimentul Coordonare și Control Asociații de Proprietari din cadrul primăriei municipiului.
Cadrul legislativ referitor la proprietatea comună indiviză şi la administrarea condominiilor este necesar a fi remodelat, deoarece în prezent acesta nu oferă suficiente soluţii pentru problemele proprietarilor din condominii şi noile moduri de viaţă şi locuire, nu asigură o clară reprezentare şi corelare a rolurilor actorilor publici şi privaţi în noile condiţii ale transformărilor socio-rezidenţiale ale oraşelor şi satelor şi ale pieţei imobiliare şi, mai ales, nu stabileşte regulile şi principiile care să direcţioneze acţiunile lor în vederea asigurării condiţiilor durabile de locuit, la standarde europene.”  a precizat senatorul PSD Doina Federovici.
Obiectivele generale urmărite de această dezbatere publică sunt:
  Eficientizarea administrării locuinţelor, fie că sunt imobile colective tip bloc, locuinţe situate în curţi comune sau ansambluri rezidenţiale;
   O mai bună structură a organelor de conducere ale asociaţiilor de proprietari;
 Clarificarea responsabilităţilor şi incompatibilităţilor dintre membrii structurilor de conducere din cadrul asociaţiilor de proprietari;
   Instituirea regulamentului condominiului în care să se înscrie regulile de comportament şi de folosire a proprietăţii;
   Clarificarea şi eficientizarea relaţiei dintre autorităţile publice şi asociaţiile de proprietari.
În calitate de prima camera sesizată, Senatul va lua în discuție acest proiect de lege în următoarea sesiune parlamentară. Tocmai de aceea concluziile dezbaterii publice pe care am propus-o sunt extrem de importante pentru a avea un punct de vedere corect și obiectiv pe această problematică” a completat Doina Federovici.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express