Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doua blocuri de lux ar putea fi construite in cea mai buna zona a Botosanilor

Investitie de milioane in cea mai buna zona din municipiul Botosani. Un investitor a cumparat  peste 4500 de mp de teren pe Pietonalul Unirii. Este vorba de suprafata pe care a functionat UGIRA iar acum in zona isi desfasoara activitatea mai multe societati comerciale.

Au fost facute primele demersuri la Primarie in vederea obtinerii aprobarii pentru constructia imobilelor. Este vorba de doua blocuri cu patru, respectiv sase etaje. In plus va fi construita parcare subterana, spatii comerciale si spatiu verde.

“Pentru amplasamentul din Aleea Maxim Gorki nr.19, fosta UGIRA, un investitor a depus la  Primaria Botosani documentatia ce are ca obiect intocmirea unui studiu prealabil de oportunitate in vederea realizarii obiectivului construirii locuinte colective, subsol +P+4 si subsol +P+6 etaje cu spatii comerciale la parter si parcari subterane, aenajari exterioare, amenajare parcare supraterana. Obiectul studiului de oportunitate consta in analiza si evaluarea problemelor functionale si tehnice din zona, tinandu-se cont de strategia de dezvoltare urbana a administratiei locale.” a precizat viceprimarul Marian Murariu

Drept urmare, atat spatiile comerciale din fata fostei fabrici UGIRA cat si depozitele din spate urmeaza a fi demolate.

O parte dintre cetatenii care locuiesc in zona au venit deja cu obiectiuni vis a vis de aceasta constructie. Ei sustin ca au acte de proprietate pe aleea de acces si nu vor permite constructia. Unii sunt ingrijorati ca va fi pre amult zgomot si mizerie.

Daca se va trece de aceasta prima etapa,  ar urma sa aiba loc si o dezbatere publica.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express