Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Elevii botosaneni initiati in administratia publica!

Zeci de elevi botosaneni vor participa saptamana aceasta la un stagiu de pregătire în administraţie. Programul INTERNSHIPAdministrationBT, iniţiat de conducerea Primăriei Botoşani, în parteneriat cu Prefectura Judeţului, Consiliul Judeţean şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, are drept scop familiarizarea elevilor cu administraţia publică de la nivel local şi judeţean.

Deschiderea oficială a proiectului a avut loc, astazi, în sala de şedinţe a Prefecturii Botoşani.

“Vreau să vă mulţumesc că aţi răspuns provocării noastre într-un număr atât de mare. Probabil, după ce veţi testa şi alte tipuri de profesii, veţi alege într-un final profesia şi locaţia unde vreţi să vă stabiliţi. Acest program este o oportunitate pentru dumneavoastră. Faptul că aţi avut iniţiativă, aţi acceptat provocarea noastră, v-aţi înscris şi sunteţi aici este deja un pas. Urmează şi ceilalţi paşi. Sper să nu vă speriaţi că sunt în administraţie două mari neajunsuri. În acest moment vorbim de salarii poate puţin mai mici faţă de alte profesii, dar acest lucru se va schimba în viitor, pentru că orice ţară europeană, orice ţară civilizată trebuie să se bazeze pe o administraţie solidă care modernizează statul, instituţiile şi restul economiei”, a declarat Ovidiu Portariuc, primarul municipiului. 

Acest stagiu de practică va reprezenta un prilej de a cunoaște oamenii din administrația publică locală și de a înțelege actul administrativ. Pe lângă activitățile de practică desfășurate în instituțiile publice partenere, elevii vor participa la întâlniri și mese rotunde pe teme administrative cu factorii decizionali ai județului și municipiului.
Proiectul este bazat pe principiile unei societăţi echilibrate, în care fiecare tânăr îşi poate exprima liber opinia, oferindu-i-se şansa de a contribui în mod activ şi continuu la bunul mers al comunităţii locale, școlare şi nu numai.

Elevii vor face practică în Primărie, Prefectură şi Consiliul Judeţean.

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express