Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Europarlamentarul Mihai Turcanu ii cere demisia lui Ponta

Europarlamentarul  Mihai Turcanu ii cere demisia  lui Ponta printr-o scrisoare deschisa.

Scrisoare deschisă:

Domnule încă prim-ministru Victor Ponta,

 

Vă rog în mod public să faceți efortul de a dovedi demnitate, măcar acum, în ultimele momente ale carierei dumneavoastră politice.

Vă rog să daţi dovadă de aceeași demnitate pe care mi-ați solicitat-o, în 13.03.2013, când mi-aţi cerut, în urma unei crize în domeniul sanitar-veterinar, pe care aţi alimentat-o cu rea intenţie, să demisionez din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Motivul s-a regăsit în afirmaţia dumneavoastră din şedinţa de Guvern în ziua respectivă: „ANSVSA, declanşând controale, a călcat pe un muşuroi extrem de mare de interese şi de nereguli”. Cu toate că a fost o cerere injustă, determinată de calcule politicianiste, nu de interesul public, am înţeles să-mi asum, cu demnitate, răspunderea evitării unui blocaj instituţional şi am demisionat în două ore de la discuţia avută.

Au trecut mai mult de două ore de la solicitarea pe care v-a adresat-o preşedintele României, dl Klaus Iohannis. Timpul dumneavoastră a expirat! Fiţi ceea ce nu aţi fost niciodată până acum, domnule Ponta: fiţi bărbat, fiţi demn şi demisionaţi!

Pentru că dincolo de persoana dumneavoastră se află instituţia Guvernului României. Prelungirea prezenţei dumneavoastră în fruntea Execului dăuneav României şi intereselor cetăţenilor ei, subminează încrederea într-o autoritate fundamentală a statului şi cite imării în ochii luii democratice şi civilizate. Nu puneţi 32 de europarlamentari români în situaţia jenantă de a trebui să explice, la Brles, cum s m poate agăţa de funcţieîntr-un stat mbru al Uniunii Europene, un prim-ministru urmărit penal.

    

Mihai Ţurcanu,

Membru al Parlamentului European

 

Reactia europarlamentarului survine imediat ce presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat demisia lui Ponta. In  opinia sa, este o ”situaţie imposibilă” pentru România ca premierul să fie învinuit de fapte penale.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express