Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.
Fierbere mare la ISJ Botosani

Fierbere mare la ISJ Botosani. Se cauta adjuncti!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botosani se pregăteşte de un nou concurs. Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a făcut publice condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească acele cadre didactice care vor să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct şi director la Casa Corpului Didactic.
La mai puțin de doua saptamani pana la organizarea concursului nu s-a anunțat niciun candidat pentru cele două posturi scoase la concurs. Mai mult, in cursul zilei de astazi,
actualul „general adjunct”, Dragoş Cristea, a declarat pentru Botosani Express că nu se înscrie la concursul care va fi organizat de Ministerul Educaţiei în data de 5 aprilie. Motivele care stau la baza deciziei de a renunta la fotoliul de inspector general adjunct sunt de natură personală.

”Nu. Eu nu voi participa la acest concurs din motive subiective care nu fac obiectul discuției publice”, a declarat Dragoș Cristea , inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Scolar Județean Botosani

Cel de-al doilea adjunct al ISJ Botoşani, Gabriel Hartie, ar mai vrea sef dar nu stie daca indeplineste conditiile de participare:

„Având în vedere că termenul de înscriere este 5 aprilie, o să vă răspund la întrebarea dacă mă înscriu săptămâna viitoare”, a precizat Gabriel Hârtie, inspector general adjunct

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express