Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Florin Turcanu: de la presedinte la director de abator!

Parcursul lui Florin Turcanu a fost unul ascendent. Dar roata se intoarce, iar din presedinte de judet, liberalul a ajuns sef la produse din carne. Edilul nu se sfieste sa declare ca va avea un salariu consistent. Ba mai mult sumele ce urmeaza sa ii intre in conturi, ar depasi chiar salariul ce il obtinea in calitatea sa de presedinte. Ne intrebam atunci, care a fost logica in momentul in care a ales sa fie sef al judetului?! Liberalul a refuzat sa ofere prea multe detalii jurnalistilor, in schimb a ramas activ pe un site de socializare.

„In cursul zilei de ieri, Tribunalul Botoșani mi-a respins cererea de anulare a ordinului prefectului privind revocarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Ca atare, mandatul cu care dumneavoastră m-ați investit în 2012 se încheie aici. Este decizia instanței și nu o comentez. Vă mulțumesc pentru susținerea acordată în obținerea mandatului de președinte al CJ și pentru colaborarea de până acum. Rămâne să apreciați dumneavoastră dacă mi-am îndeplinit sarcinile și obligațiile asumate în momentul în care mi-ați acordat votul de încredere. În același timp, din poziția de co- președinte al noului PNL, atât cât pârghiile legale îmi permit, vă asigur de tot sprijinul meu.“ declara Florin Turcanu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express