Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Grigoras vrea sa lumineze situatia lui Florin Turcanu!

Senatorul Viorel Grigoras a tinut sa faca urmatoarele precizari privind situatia lui Florin Turcanu:

Decizia presedintelui PNL Florin Țurcanu de a se retrage, în viitorul apropiat, de la conducerea partidului, a generat un interes legitim în spațiul public, motiv pentru care am decis să facem câteva precizări pentru a elimina diverse interpretări neadevărate care au ocupat atenția publică în ultima perioadă.

  1. Președintele Florin Țurcanu a decis să se retragă din prima linie a PNL și din spațiul public. Momentul în care Florin Țurcanu își va depune demisia in cadrul Biroului Politic National al Pnl va fi facut public. Propunerea susținută de toți parlamentari, de toti primarii și de majoritatea membrilor Delegației Permanente a PNL Botoșani va fi înaintată oficial conducerii naționale a Partidului Național Liberal. Propunerea majorității este Mihai Țurcanu, actual europarlamentar PNL.
  2. Orice altă propunere pentru preluarea mandatului de președinte al vechiului PNL este bine-venită și aduce un plus de valoare dezbaterii interne din PNL.

Organizația PNL Botoșani susține fără echivoc un transfer democratic de responsabilitate către noul președinte. Numirea noului lider al PNL Botoșani va fi făcută de Biroul Politic National al PNL, iar mandatul noului președinte va fi unul interimar, până la momentul alegerilor programate în anul 2017.

Suntem convinși că dezbaterea internă va întări organizația noastră. Rămânem însă convinși că aceasta trebuie să aibă loc în interiorul partidului. Este soluția corectă în astfel de momente de tranziție. Opiniile publice care au rolul de a deturna periculos, cu ajutorul diferitelor interpretări, sensul dezbaterii interne, nu sunt în măsură să aducă beneficii PNL și membrilor săi.





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express