Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Incepe un nou sezon HSR. Se reiau blocarile de roti, plata parcarii si ridicarea autoturismelor!

Municipalitatea pune la punct ultimile detalii pentru preluarea bunurilor de la societatea HSR

In mai putin de doua saptamani procedura va fi finalizata, iar parcarile vor redeveni cu plata, rotile vor fi din nou blocate iar masinile parcate neregulamentar, care incurca traficul vor fi ridicate.

“Inventariem aceste bunuri, am verificat masina de ridicari care se prezinta in mod corespunzator, urmand ca in saptamana urmatoare sa facem o verificare a parcometrelor si a celorlalte bunuri care fac obiectul contractului , respectiv blocatori si indicatoare rutiere din parcarile concesionate. Dupa ce va fi finalizata si aceasta etapa vom trece la semnarea contractului pentru preluarea tuturor bunurilor care fac obiectul intelegerii intre municipalitate si HSR. Pana la sfarsitul lunii le-am putea prelua.” A declarat viceprimarul Cosmin Andrei

Exista totusi  o problema. Viceprimarul a tot introdus pe ordinea de zi un proiect de hotarare prin care sa transfere actvitatea de intretinere a parcarilor catre Directia de Servicii Publice Sport si Agrement. De fiecare data insa consilierii locali au respins proiectul.

Aici va trebui sa discutam o forma de regulament pe care am propus-o in CL, din pacate ne-am izbit de refuzul consilierilor in ceea ce priveste transferu ctivitatii catre DSPSA pentru ca aceasta forma era singura in care municipalitateaputea gestiona direct aceasta activitate pentru a preintampina eventuale abuzuri care pot veni din partea unui operator privat,comisia de monitorizare avand o putere limitata fata de o directie din subordinea primariei, acolo unde putem intervene cu modficari in timpul contractului, cu modificarea valorilor de pe taxa de parcare, de pe sumele care se platesc pentru ridicarea autovehiculului. a spus viceprimarul

Pentru 11 parcometre, un utilaj de ridicat masini, indicatoare si dispozitive de blocat rotile primaria a platit HSR-ului 48 150 euro la care se adauga si TVA.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express