Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Inspector scolar botosanean prezent la o reuniune de lucru la Amsterdam

 

Timp de trei ani, 24 de organizaţii partenere din 13 țări europene vor colabora în cadrul proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ intitulat «European Literacy and Citizenschip Education » (« ELICIT-PLUS »), în cadrul acţiunii KA2 – Parteneriate strategice care se adresează mai multor domenii / Cooperare şi inovare pentru schimburi de bune practici, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene.

Obiectivul principal al proiectului constă în stabilirea unei reţele durabile care va crea module de formare pentru profesori, părinți și alte categorii din domeniul educației, pentru a instrui un număr tot mai mare de elevi din Europa, studenți și adulți (cadre didactice, părinţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale) care să  devină cetățeni europeni responsabili şi competitivi în comunitate.

Se doreşte promovarea cetăţeniei europene active (educaţia în spiritul cetăţeniei fiind una din condiţiile democraţiei), aducerea unui plus de informaţii cu privire la Europa faţă de mass-media şi programele şcolare, aducerea unei contribuţii importante privind atingerea obiectivelor Strategiei Europa 2020.

In perioada 23-26 aprilie 2015, a avut loc la Amsterdam, o reuniune de lucru. Din partea I.Ş.J. Botoşani a participat Prof. Rodica Mighiu – inspector şcolar pentru proiecte educaţionale europene, membră în echipa de proiect.

Obiectivele reuniunii de lucru au fost :

  • prezentarea activităţii derulate de către organizaţiile partenere;
  • organizarea de ateliere de lucru pentru redactarea modulelor de formare ;
  • fixarea obiectivelor pentru următoarea perioadă.

Produsele finale vor fi disponibile gratuit pe site-ul dedicat proiectului (http://www.elicitplus.eu/), dar vor fi diseminate şi pe reţele de socializare sau în cadrul activităţilor de diseminare şi valorizare, partenerii având un rol important în diseminarea şi valorizarea acestora.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express